beste vastgoedfondsen

Gratis Vastgoed Tools

Vastgoed tools voor rendement berekenen en vastgoedportfolio samenstellen

Download de gratis vastgoed tool voor het berekenen van rendement. Bereken uw vermogen op de lange termijn.
Download de gratis vastgoed tool voor portfolio samenstellen. Ontdek kant-en-klare vastgoedportfolio's voor een goed begin met vastgoed beleggen.
Maak gebruik van onze gratis vergelijkingstool voor de beste vastgoedfondsen. Selecteer op hoogste dividend en laagste kosten.
Bekijk onze gratis vastgoed tool voor het vergelijken van vastgoed financieringen. Vergelijk op laagste rente en kosten.

Naast vastgoed ook beleggen in aandelen?

Wij van vastgoedfondsbeleggen.nl investeren naast vastgoed ook in aandelen. Succesvolle beleggers realiseren jaarlijks gemiddeld 15 - 20% rendement met aandelen. Wij zijn zelf al jarenlang aangesloten bij Capitalist Exploits. Dit is een team van ervaren hedge fund managers met een succesvolle trackrecord in aandelen. Capitalist Exploits biedt haar onderzoek aan via de 'Weekly Insider'. Dit is een wekelijkse nieuwsbrief die naast unieke inzichten ook een wekelijkse TOP 5 aandelen bevat. 

Dankzij onze samenwerking mogen wij onze lezers een unieke aanbieding geven.

vastgoed-aandelen-tool
Naast Weekly Insider biedt Capitalist ook het Insider-lidmaatschap aan. Dit is het volledige pakket waarbij u direct toegang krijgt tot een kant-en-klare aandelen portfolio die laag risico en hoog opwaarts rendement biedt. Als Insider-member krijgt u toegang tot een uniek aandelenonderzoek én portfoliobegeleiding. Krijg direct toegang tot 100+ asymmetrische beleggingen voor minimaal risico en potentieel x5 of hoger rendement. Dit is een exclusieve dienst voor aandelenbeleggers met 2500+ tevreden leden die een 4.8/5-review geven. Omdat wij officieel partner zijn mogen we een exclusieve $1000 korting aanbieden.
gratis-tool-vastgoed-beleggen

Aanmelden op gratis nieuwsbrief voor aandelen