Insider Weekly Review - Capitalist Exploits [2024] Chris MacIntosh
24 augustus 2022 
6 min. leestijd

Insider Weekly Review - Capitalist Exploits [2024] Chris MacIntosh

Insider Weekly is een dienst met wekelijks onderzoek naar de beste aandelen voor hoog rendement (x3 – x100). Wat houdt Insider Weekly van Capitalist Exploits exact in? En is de Insider nieuwsbrief van hoge kwaliteit met haar aanbevelingen in aandelen en beleggingen? In deze uitgebreide Insider Weekly review leest u onze jarenlange ervaringen met deze dienst van Capitalist Exploits. Internationaal gezien is het een van de beste aandelen onderzoeken, gericht op laag risico en hoog rendement. In deze review leggen we uit hoe dit werkt, en wat u kan verwachten van Insider Weekly.

Op naar de Insider Weekly review!

Insider Weekly Review: hoe werkt het?

insider-newsletter-review

Insider Weekly is een wekelijkse nieuwsbrief met uitgebreid onderzoek naar macro-economische ontwikkelingen relevant voor beleggers. Insider Weekly bevat ook iedere week onderzoek naar 5 beste aandelen als asymmetrische belegging. Dit houdt in dat de aandelen relatief (heel) laag risico bevatten, maar potentieel (zeer) hoog rendement tot zelfs x50 – x100 kunnen bieden. Dat klinkt extreem, maar uit onze review en ervaringen met Insider Weekly blijkt dat ze het al meerdere keren hebben aangetoond.

Wij kunnen een betrouwbare ervaring en review met u delen, aangezien wij zelf al sinds 2019 lid zijn. Onze lidmaatschap is uitgegroeid in veel vertrouwen. Bovendien hebben wij er hoog rendement mee gerealiseerd. Met name vanaf 2020, toen veel van onze energie aandelen uit de Weekly Insider x3 en zelfs x10 zijn gegaan.

U kunt zich aanmelden op de Insider Weekly. Via deze link kunt u het 30 dagen uitproberen.

Na aanmelding ontvangt u iedere week per e-mail een uitgebreid beleggingsrapport (meestal 20+ pagina’s). Hierin worden relevante ontwikkelingen in de wereld behandeld. Het onderzoek biedt inzichten tot unieke beleggingskansen. Daarnaast bevat het altijd 5 nieuwe aandelen die laag risico en hoog rendement kunnen bieden. De nieuwsbrief is Engelstalig gezien het internationale bereik.

Dit ziet er zo uit (voorbeeld is uit ons eigen lidmaatschap):

hoe-werkt-insider-weekly

Cruciaal om te weten is dat dit onderzoek is gericht op contrair beleggen. Contrair beleggen houdt in dat u niet de menigte volgt, maar juist investeert in markten en aandelen die “gedoemd” lijken. Contrair beleggen is bijzonder lastig en vergt heel veel ervaring. Ervaring die het team van Capitalist Exploits, uitgever van de Insider Weekly, wel heeft.

Meer weten? Bekijk hier voorbeelden en uitleg over aandelen van de Insider Weekly.

Over Chris MacIntosh, oprichter van Capitalist Exploits en Insider Weekly

 insider-weekly-ervaringen

Een review over Insider Weekly is niet complete zonder benoeming van haar oprichter. Hij heet Chris MacIntosh. Een zeer ervaren belegger die onder meer bij bekende investeringsmaatschappijen zoals Invesco heeft gewerkt. Sinds 2016 heeft Capitalist Exploits opgericht. Daarnaast beheert hij een eigen beleggingsfonds.

Dit doet hij niet alleen. Chris MacIntosh heeft zichzelf omringd met ervaren beleggers. Samen met zijn team doen ze onderzoek naar de beste aandelen. In hun redenering zijn de ‘beste’ aandelen, die aandelen die deep Value bieden. Deep Value betekent dat het hele goedkope aandelen zijn in verhouding tot haar intrinsieke waarde.

Voorbeeld: een bedrijf presteert enkele jaren op rij slecht. Beleggers hebben haar vertrouwen verloren en dumpen haar aandelen. Op de balans is het bedrijf $1 miljard waard, maar de aandelen kunnen worden gekocht tegen een waardering van $500 miljoen. Oftewel: de prijs/boekwaarde (P/B-ratio) is 0.5. Daarnaast blijkt uit macro-economische ontwikkelingen dat de sector van dit bedrijf enorm gaat aantrekken. De kans is groot dat het bedrijf in de nabije toekomst veel winst gaat maken. Als dit uitkomt, zal de aandelenkoers exploderen.

Deep Value aandelen behoren tot de kern van het aandelenonderzoek die Capitalist Exploits verricht.

Naast Insider Weekly kunt u ook toegang krijgen tot Insider. Insider is het totale pakket. Dit omvat de Insider Weekly + een totale beleggingsportfolio met 100+ aandelen voor asymmetrische opzet (contrair beleggen).

Via deze link krijgt u $1000 korting op Insider indien u wilt aanmelden.

Insider Weekly Ervaringen

capitalist-exploits-review

Onze Insider Weekly ervaringen zijn zoals eerder aangegeven zeer positief. Wij zijn lid van het volledige lidmaatschap genaamd Insider.

Naast onze ervaringen is het slim om ook andere klantenervaringen met Insider Weekly te bekijken:

Op Trustpilot ontvangt Capitalist Exploits, oprichter van Insider Weekly, maar liefst 4.9 uit 5 sterren uit meer dan 300+ reviews. Er zijn talloze positieve ervaringen te vinden. Veruit de belangrijkste positieve reviews over Insider Weekly gaan over het gerealiseerde rendement. De aanbevolen aandelen presteren aantoonbaar beter dan de huidige aandelenmarkt. Dit betekent dat je meer rendement haal, in vergelijking tot ETF’s en/of de beste vastgoedfondsen.

Ons gemiddeld rendement met Insider ligt op circa 17 – 19% tot op heden. Dit is erg hoog en we verwachten op de lange termijn een lager resultaat van circa 13 – 15%. Wat alsnog een uitstekend resultaat zou zijn.

Wat betreft negatieve ervaringen met Insider Weekly gaat het vooral om de politieke lading. De oprichters zoeken naar wereldwijde kansen. Daarbij beschrijven ze hoe zij de wereld zien, en soms komen hier politiek gevoelige kwesties aan bod. Dit lijkt irrelevant, maar dergelijke politieke ontwikkelingen zijn belangrijk voor lange termijn beleggers.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie over hoe Insider werkt.

Rendement en kosten bij Insider Weekly

insider-ervaringenBron: Insider-lidmaatschap rendement sinds 2019

Insider Weekly wordt geleidt door een zeer ervaren team van beleggers. De kwaliteit is hoog. De aandelen die zij voorstellen presteren beter dan de aandelenmarkt (aantoonbaar, wat u te zien krijgt zodra u inlogt). En van de 1500+ leden hebben ze reeds 300+ reviews ontvangen met een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 4.9 uit 5.

Ongekend goed.

Het addertje onder het gras?

Niet echt, behalve dat de prijs aan de hoge kant is. Insider Weekly bedraagt $35 per maand. Het volledige Insider-lidmaatschap bedraagt $2500. Al kunt u via onze link van hierboven $1000 korting krijgen.

De prijs is het waard, maar dit verhoogt wel de drempel voor beginnende investeerders. Insider Weekly is interessant bij een beleggingsvermogen boven de 5000 euro. Insider bij een beleggingsvermogen boven de 20.000 euro.

Waarom? Omdat u met een dergelijk bedrag een hoger rendement kan realiseren zodat het lidmaatschap zichzelf terugbetaald. Anders kunt u net zo goed beginnen met vastgoed ETF’s, Real Estate Investment Trust en aandelenfondsen.

 1. Rendement: geen garanties, men streeft naar gemiddeld >15% per jaar
 2. Minimale inleg: idealiter vanaf 5000 euro
 3. Instapkosten: $35 per maand
 4. Uitstapkosten: gratis
 5. Bijzonderheden: op termijn kunt u overstappen naar het volledige Insider lidmaatschap

U kunt Insider Weekly via deze link 30 dagen uitproberen voor $1.

Hoe werkt beleggen via Insider Weekly?

insider-nieuwsbrief-review

Beleggen via Insider Weekly gebeurt vrij eenvoudig. Allereerst heeft u een beleggingsaccount nodig. Meest geschikt hiervoor is Mexem, omdat dit platform vrijwel alle aandelenbeurzen aanbiedt. Zo bevat Insider Weekly vaak kleine, onbekende aandelen die niet via een kleine broker beschikbaar zijn. Maar ook met DEGIRO en andere bekende platformen kunt u ver komen.

Dit is hoe het werkt:

 1. U meldt zich aan op Insider Weekly
 2. Iedere week ontvangt u een Engelse nieuwsbrief met macro-economisch nieuws en 5 deep Value aandelen
 3. U selecteert alleen de aandelen die u bevallen
 4. Investeer maximaal 2% per aandeel, opdat u een gediversifieerde portfolio opbouwt
 5. Wees geduldig en houd lange termijn vast. De deep Value aandelen zijn geschikt voor een lange termijn van 1 – 5 jaar

Insider Weekly review op voor- en nadelen

Tot dusverre is onze review over Insider Weekly louter positief. Maar natuurlijk zijn er ook nadelen te benoemen. Hieronder een overzicht van de voor- en nadelen.

Voordelen Insider Weekly

 • Unieke inzichten in macro-economische ontwikkelingen, wereldwijd
 • Iedere week 5 deep Value aandelen voor contrair beleggen
 • Aantoonbaar hoger rendement dan indexfondsen
 • Ook geschikt voor beginners gezien de hoge kwaliteit van het onderzoek
 • Insider: bij het volledige lidmaatschap ontvangt u ook portfoliobegeleiding en koop en verkoop updates

Nadelen Insider Weekly

 • De kosten van het abonnement zijn relatief hoog, waardoor het alleen interessant is vanaf 5000 euro aan beleggingsvermogen
 • De nieuwsbrief bevat soms politiek gevoelige kwesties

Conclusie Insider Weekly review en ervaringen

Onze conclusie uit de Insider Weekly review en ervaringen is zeer positief. Toegegeven: wij schrijven deze review op basis van ons lidmaatschap sinds 2019. We weten waar we over praten. De foto’s van hierboven zijn uit dit lidmaatschap, maar natuurlijk hebben we gevoelige informatie gecensureerd. Met alle vertrouwen durven wij deze partij aan te bevelen als premium informatiebron voor uniek aandelen onderzoek.

Insider Weekly is toegankelijk voor beginners omdat u het via deze link 30 dagen kunt uitproberen voor $1.

Het volledige lidmaatschap van Insider is meer geschikt voor wie een groter beleggingsvermogen heeft. Klik hier voor meer informatie over het aanbod en de $1000 korting.

Disclaimer: beleggen kent risico’s tot geld verlies. Wij geven nooit persoonlijk beleggingsadvies. Gegeven informatie is louter ter vermaak. 

Vastgoedfondsbeleggen.nl streeft naar het vergelijken van het beste vastgoedfonds. Ook informeren wij u omtrent vastgoedbeleggingen, waaronder REIT's, vastgoed ETF's en vastgoed aandelen. Kortom: alles over investeren in vastgoed.
Reactie plaatsen

Bekijk de beste vastgoedfondsen