Bundles Review en Ervaringen | Duurzaam Leasen bij Bundles
24 september 2022 
7 min. leestijd

Bundles Review en Ervaringen | Duurzaam Leasen bij Bundles

Meer duurzaam huishouden? Een leuke website die wij tegenkwamen is die van Bundles. In dit artikel leest u een uitgebreide Bundles review, inclusief onze eigen ervaringen met Bundles. Zij bieden een dienstverlening aan om huishoudapparaten te huren tegen een maandelijks tarief. Dit gaat om wasmachines tot aan koffiemachines van hoge kwaliteit met energiezuinig verbruik. Tevens bieden ze refurbished modellen aan. Die zijn niet alleen goedkoper, maar het is ook een duurzame keuze omdat we zodoende bijdragen aan een (meer) circulaire economie.

Op naar de Bundles review!

Bundles Review: wat is Bundles?

review-bundles

De meeste huishoudelijke apparaten verbruiken meer energie, water en wasmiddel dan nodig is, wat leidt tot geldverlies en negatieve gevolgen voor het milieu. En bij toenemende energieprijzen wordt nemen de kosten toe.

Bundles is een alternatief dat abonnementen aanbiedt op duurzame en efficiënte huishoudelijke apparaten die gemakkelijk verkrijgbaar zijn. Het helpt het verbruik van energie, water en schoonmaakmiddelen in huizen of bedrijven te verminderen. Energiekosten nemen af, en we dragen bij aan een schoner milieu. Dit bevordert ons duurzaam wonen.

Op dit moment bieden ze enkele abonnementen op witgoed en koffiemachines aan. In deze Bundles review benoemen we de voor- en nadelen en ervaringen van haar aanbod.

Wat voor soorten producten kan ik duurzaam leasen bij Bundles?

review-bundles-duurzaamheid

Bundles biedt duurzame pakketten voor keukenapparatuur met standaardmodellen en een model met meer functies voor de wasmachine en wasdrogers. Kenmerkend aan een review over Bundles is dat haar wasmachines zijn gericht op duurzaamheid. Dit betekent hoge kwaliteit en energiezuinig. Tevens bieden ze refurbished items aan, vergelijkbaar met BlueMovement.

Koffiezetapparaten: u kunt bij Bundles een abonnement nemen op alleen een koffiezetapparaat of één betaling voor alles in één pakket: koffiezetapparaat + koffiebonen + onderhoud in de versies classic, luxe en platina. Lees hier hoe het werkt.

Wasmachines: u kunt kiezen uit de pakketten classic en deluxe. Ze zijn beide verkrijgbaar in de categorieën Nieuw - jong gebruikt en Ouder - gerenoveerd. De classic ondersteunt 8 Kg, terwijl de luxe 9 Kg ondersteunt met minder centrifugeergeluid en meer energie-efficiëntie. Kiezen voor een refurbished “ouder” model betekent dat u bijdraagt aan circulaire economie.

Drogers: ze hebben klassieke en deluxe pakketten, zowel in de categorieën Nieuw - jong gebruikt en Ouder - opgeknapt. De classic kan 7 kg dragen, terwijl de luxe 8 kg kan dragen met een hoger niveau van energie-efficiëntie.

Vaatwasser: ook een duurzame vaatwasser leasen is mogelijk.

Kiezen voor een refurbished “ouder” model betekent dat u bijdraagt aan circulaire economie. Lees hier hoe het werkt.

Slaapbundels: een boxspring leasen is vooralsnog mogelijk bij Bundles, maar dit vind je niet direct terug op haar website.

Bundles ervaringen met duurzame producten leasen

bundles-ervaringen

Er zijn veel positieve ervaringen met Bundles. Ook wij hebben positieve ervaringen met Bundles, waar wij gebruik maken van hun koffiemachine met duurzame koffiebonen. Hieronder vind je een korte samenvatting van de meest genoemde recensies, reviews en ervaringen van klanten.

 • Gebruikers melden dat zij een nieuw product hebben ontvangen omdat een onderdeel van het apparaat kapot was.
 • Koffiezetapparaat en wasmachine abonnementen bieden vriendelijk advies. De klantenservice is altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden, en het bedrijf reageert snel op e-mails.
 • De meeste klanten ervaren een zeer goede prijskwaliteit. Bovendien laten het comfort, de veelzijdigheid en de kwaliteit van de producten hen tevreden achter, vooral wanneer een nieuw apparaat de volgende dag binnenkomt.
 • Ook de koffiebonen komen altijd op tijd.
 • Na een paar maanden abonnement waren de klanten verbaasd dat ze geld konden besparen terwijl ze traditionele koffiemachines gebruikten die veel duurder waren.
 • Als er iets misgaat, biedt Bundles de mogelijkheid om de kosten van het abonnement voor een paar maanden op te schorten.
 • Is er iets dat verbeterd kan worden? De prijs kan natuurlijk altijd lager. Maar is het dat waard? Ja, dit maakt alle koffieliefhebbers gelukkiger.

Onze Bundles ervaringen zijn positief. Als we over duurzaamheid spreken, is het logischer om te kiezen voor een refurbished vaatwasser, wasdroger of wasmachine. Daarnaast vinden wij het concept van de koffiemachine met fairchain koffiebonen geweldig.

Klanten van Bundles leggen uit dat wanneer zij meer kopjes koffie drinken, zij automatisch een ander en goedkoper tarief krijgen. Vanwege de verscheidenheid aan warme dranken die hun machines bieden, van espresso tot cappuccino, melden sommige klanten dat de lekbak vaak moet worden geleegd. Ook wij hebben hier ervaringen mee en kunnen het bevestigen. Ongeveer één keer per week, afhankelijk van gebruik, leeg je de lekbak. Dit duurt circa 15 seconden. En ongeveer één keer per maand moeten we onze Bundles koffiemachine reinigen. De reinigingstabletten zijn inclusief in het abonnement.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

Hoe werkt duurzaam leasen bij Bundles? FAQ Bundles

Bundles biedt momenteel abonnementen voor Wasbundels (wassen, drogen, afwassen), KoffieBundels (all-inclusive koffie) en Slaapbundels (boxspring + service).

U betaalt per maand gebruik, niet voor het kopen van het product, en u kunt het abonnement op elk moment opzeggen. Er is ook de mogelijkheid om huishoudelijke apparaten te kopen.

Zij bieden een abonnement aan in twee categorieën: een klassiek of luxe model, beide in nieuwe of oude/gereviseerde opties. Het verschil zit hem in het hogere vaste maandbedrag op de luxe modellen.

Het variabele deel van het abonnement is een gebruiksvergoeding. U betaalt €0,40 per keer dat u een wasmachine of droger gebruikt. Let wel dat genoemde prijzen kunnen dalen of stijgen in de loop der tijd en afhankelijk van uw gebruik.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

Rekenvoorbeeld kosten Bundles bij wasmachine leasen

Iemand heeft een wasabonnement en heeft deze maand 15 keer gewassen.

Het vaste maandelijkse bedrag is 11,95 EUR. De gebruikskosten bedragen 15 x 0,40 EUR = 6,00 EUR.

De totale abonnementskosten bedragen EUR 20,95

Er zijn drie Café-abonnementen:

Het abonnement 'De Kleine Genieter' is verkrijgbaar vanaf een minimale afname van gemiddeld 2,5 kopjes per dag (47 cent per kopje koffie).

Voor het abonnement 'De Liefhebber' is dit 4 kopjes per dag (37 cent per kopje koffie), en voor 'De Grootgebruiker' 10 kopjes per dag (26 cent per kopje koffie). Als u gedurende een maand minder koffie drinkt, wordt dit automatisch als reserve meegenomen.

Voorbeeld van de berekening van het koffieabonnement "De Liefchief":

130 kopjes koffie in een maand, dan betaal je 130 x 37 cent = 48,10 euro.

Als blijkt dat een ander abonnement goedkoper is, kunt u gratis overstappen

Om een abonnement te verkrijgen is er een waarborgsom van 75 EUR als betalingsrisico, die kan worden terugbetaald als het abonnement na vijf jaar wordt opgezegd of kan worden verrekend met nog te betalen vergoedingen.

Er is ook een betaling van 125 EUR voor verplaatsing of vervanging van wasmachine, droger of vaatwasser, en 50 EUR voor abonnementen op koffiezetapparaten.

Als u de bestelling bevestigt, betaalt u het voorschot en de vaste vergoeding voor de eerste maand. U kunt kiezen voor betaling met iDeal of een automatische overschrijving.

Voor de betaling van uw eerste factuur heeft u de mogelijkheid om een machtiging voor automatische incasso te bevestigen. U kunt er ook voor kiezen om de rekening elke maand zelf over te maken.

Binnen drie werkdagen ontvangt u een telefoontje om de levering en gratis installatie van het apparaat te plannen. Met de mogelijkheid om oude huishoudelijke apparaten af te leveren voor recycling.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

Bundles voor- en nadelen

Vanuit onze Bundles review bekomen we voor- en nadelen. Hieronder vind je een overzicht.

Voordelen Bundles

 • Wasmachines, drogers en vaatwassers verbruiken weinig energie, afwasmiddel en water, wat zorgt voor energie-efficiëntie en economische besparingen.
 • Uw abonnement is inclusief onderhoud en reparatie van uw apparaten.
 • Voor de pakketten geldt de voorwaarde dat als een apparaat defect raakt of stuk gaat, zij het zullen repareren of recyclen voor een nieuw exemplaar.
 • Via een online applicatie analyseren ze het verbruik en de werking van het apparaat om te zien of het nog optimaal werkt. Het bedrijf grijpt onmiddellijk in als er iets dreigt te gebeuren, waardoor kosten en ongemak voor technici worden vermeden.
 • Als u het apparaat niet meer nodig hebt, kunt u het in elke maand opzeggen.
 • Dankzij de modulaire constructie kunt u de onderdelen van de duurzame bedden gemakkelijk vervangen om de juiste maat te behouden

Nadelen Bundles

 • Ze rekenen een overdrachtsprijs voor het verplaatsen van het apparaat naar de volgende abonnee.
 • U dient een borg van EUR 75 te betalen voor een WasBundles abonnement, een borg van EUR 50 voor een CoffeeBundles abonnement, en EUR 150 voor een SlaapBundles abonnement.
 • Zij voorzien niet in testsystemen in de winkel zodat de gebruikers het comfort en de kwaliteit van hun duurzame producten kunnen controleren. Wel is er een garantieperiode.

Conclusie Bundles review bij ervaringen

Uit onze Bundles review weet u nu dat zij maandelijkse abonnementen op duurzame en zuinige huishoudelijke apparaten aanbiedt, gebaseerd op circulaire economie dat energie en geld bespaart. Afhankelijk van uw gebruik en situatie kan het leasen via Bundles goedkoper zijn. In andere gevallen kunt u beter zelf een wasmachine kopen. Maar los van de besparing staat ook duurzaamheid centraal, iets wat Bundles aanbiedt met haar refurbished modellen.

Het ideale publiek voor dit type dienst is diegenen die de neiging hebben vaak te verhuizen of die op korte of middellange termijn woningbouwprojecten in een stad plannen. Deze levensstijl vereist namelijk het gemak om hun apparatuur op elk moment gemakkelijk te kunnen verplaatsen en repareren.

Bundles biedt duurzame apparatuur die een affiniteit kan hebben in de keuze van de consument. Duurzaamheid is een concept waar de moderne maatschappij steeds meer naar op zoek is vanwege het traditionele systeem van nemen en weggooien, waardoor afval in de zeeën en de bodem ontstaat. Met dit model zult u graag de positieve impact voelen wanneer uw huis helpt de planeet te redden.

Wilt u bijdragen aan circulaire economie? Bezoek de website en bekijk de opties.

Heeft u ervaringen met Bundles? Laat uw review achter in de reacties hieronder!

Vastgoedfondsbeleggen.nl streeft naar het vergelijken van het beste vastgoedfonds. Ook informeren wij u omtrent vastgoedbeleggingen, waaronder REIT's, vastgoed ETF's en vastgoed aandelen. Kortom: alles over investeren in vastgoed.
Reactie plaatsen

Bekijk de beste vastgoedfondsen